Opening Modehuis Belaqise Rotterdam

Het Nederlandse modehuis Belaqise, opgericht in juni 2012 door econoom Ahmed Mahla, biedt een elegante kledinglijn voor vrouwen die weten wat ze willen. Modern comfort, met een klassieke uitstraling. Geschikt voor ieder moment van de dag.

De collectie

De ruime collectie bestaat onder andere uit mantels, trenchcoats, blouses en colberts gemaakt van eerlijke, luxe materialen als cashmere, merino en alpaca wol. Elk item is afgewerkt met speelse details zoals een felgekleurde bies of voering. Het uitgangspunt van dit merk is kleding maken waarin iedere vrouw zich goed voelt. Daarom hebben zij een eigen maatsysteem ontwikkeld: ‘Sheyp’ gaat uit van verschillende lichaamstypen, zodat iedere vrouw er in Belaqise goed uitziet.

belaqise-2

Ook online verkrijgbaar

Het merk biedt een elegante kledinglijn voor vrouwen die weten wat ze willen. Modern comfort, met een klassieke uitstraling. De collectie van Belaqise is onder andere verkrijgbaar via: www.belaqise.com.

Store opening Belaqise

De winkelopening van Modehuis Belaqise vindt plaats op vrijdag 27 september van 15.00 – 21.00 uur. Waar? Oude Binnenweg 139 in Rotterdam!

Share This Post