Expresso kleding voorjaar zomer 2012

Expresso liet zich voor de zomer 2012 collectie inspireren door bekende ontwerpers als Miuccia Prada, Stella McCartney en Hermès. Het resultaat? Een opvallende collectie met een viertal thema’s, namelijk Color Clash, Rock Chick, Powder & Polish en Luxury Sports.

expresso kleding zomer 2012

Powder & Polish

De naam zegt het al … poederkleuren met een glanzede, luxe uitstraling. Geïnspireerd op het modehuis Hermès, laat dit thema vooral losgebreide truien, stijlvolle blouses en mooie sjaals. Het totaalplaatje? Losse, easy-going kleding die heerlijk past bij een zonnige, easy-going dag!

Expresso Powder & Polish kleding 2012

Color Clash

Een trendy thema met Miuccia Prada en Stella McCartney als inspiratiebronnen. De kleding is opvallend, kleurrijk en ‘draagbaar’. De modellen zijn opvallend wijd, maar vallen soepel rond het lichaam.

Expresso Color Clash Fashion 2012

Luxury Sport

Tja … sportieve kleding maar dan gemaakt van stijlvolle, luxe materialen. Ook hierbij geldt dat het gaat om draagbare kleding die lekker makkelijk en soepel valt. Denk aan broeken met pofpijpen, jasje gemaakt van stretch of jersey en t-shirts met een mooie snit.

Expresso Luxury Sports

Rock Chick

Als laatste de rock chick. Kleding met een ruw randje, zoals Expresso het zelf noemt. Dit thema heeft met name wit en zwart tinten. Ook hier mooie, soepelvallende modellen die vooral lekker zitten.

Expresso-Rock Chick Fashion 2012

Expresso koop je o.a. bij:

Wehkamp.nl

 

Share This Post